26.10.2011

Verikorva part IV.

Juu. Tämä blogipäivitys on pitänyt tehdä jo jonkin aikaa, mutta aina se unohtuu tai ei ole aikaa. MUTTA NYT. Nyt teen tämän :)

Joo, eli Katan verikorva on nyt pysynyt poissa jonkin aikaa. Ei ainakaan vielä ole merkkejä sen palaamisesta. Korva näyttää nyt aikalailla kukkakaalilta, mutta minulle on pääasia, että koira on terve. Ei ulkomuodolla niin väliä.


Tässä kuvassa näkyy hyvin, miten erilaiset nuo korvat on. Mutta ei se mitään :) katsojasta katsottuna siis Katan oikea korva on normaali, ja vasen se verikorva.

Eli, korva on nyt TOISTAISEKSI kunnossa, lukuunottamatta faktaa, että korvassa on vieläkin vähän hiivaa. Nyt on ankara hoitaminen sen suhteen. En halua jälleen uutta verikorvaa.

Varmaan koko Katan loppuelämän ajan saan olla vähän varpaillani, mutta sen kanssa on nyt elettävä.

Ja sitten fakta, mitä tämä verikorva on kaikkine kuluineen tähän mennessä maksanut... Uskallanko edes sanoa sitä ääneen...

Karkea arvioni on, että 1000 euroa on uponnut tähän painajaismaiseen show'hun. Kyllähän tuo lompakossa tuntuu ja olen nykyään ajoittain nälkädieetillä, mutta koirat tulee ennen minua. They are my family, my "kids" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti